Adia Jeans Lucca

Adia Jeans Lucca

Vakre jeans i klassisk denimlook med to knapper i midjen som sitter forskjøvet. Jeansen er laget i den beste bomullskvaliteten med stretch, og de har en rett, avslappet passform som sitter superfin og flatterende.

Bruk dem som base i garderoben din for både skjorter, topper og gensere.

Les merShow less
kr 999.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

AD1010 Blue Sky

Jeansen er laget av 98% bomull og 2% elastan. Passformen er 'Straight - relaxed'. Finnes i fargen himmelblå, og de er 82 cm. lenge i indre søm.

Les merShow less
Produktdetaljer
210415135793
Sist vist
kr 999.00

Adia Jeans Lucca

Vakre jeans i klassisk denimlook med to knapper i midjen som sitter forskjøvet. Jeansen er laget i den beste bomullskvaliteten med stretch, og de har en rett, avslappet passform som sitter superfin og flatterende.

Bruk dem som base i garderoben din for både skjorter, topper og gensere.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 749.00

ADIA Azar Dr

Elegant kjole i strikket kvalitet med turtleneck og lange ermer. Kjolen har et fint, ensfarget design og et stilig utseende. Den er laget av en behagelig viskoseblanding som føles myk mot huden, og den har en rett passform.

Definer midjen din med et smalt skinnbelte og legg til et par høyhælte støvler og en blazer.

kr 699.00

ADIA Azelea Swe

Nydelig topp i strikket kvalitet med lange ermer og turtleneck. Den har et klassisk, ensfarget design som er lett å style. Blusen er laget av den mest fantastiske viskoseblandingen, og den har en rett og flatterende passform.

Style den med et par jeans og en skinnjakke for en klassisk høstlook.

kr 999.00

Adia Ehi Dress

Denne kjolen er en visuell fryd med sitt livlige mønster av blomster i nyanser av lilla og grønt mot en lys bakgrunn. Kjolen har sidelommer og snittet er moderne og avslappet med hele ermer, en subtil knappestolpe og et delikat knytebelte som fremhever midjen. Den midilange silhuetten gjør denne kjolen perfekt for både formelle og uformelle anledninger.

kr 999.00

Adia Shirt 3019

Fet skjorte i rå denimlook med korte ermer, klassisk skjortekrage og glidelås i metall foran. Skjorten er laget av en fantastisk bomullsblanding med stretch, og den har en avslappet passform.

Skjorten kan enten brukes som en lang skjorte for matchende jeans eller som en kort kjole med strømpebukser under.

kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-166

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

kr 649.00

Adia Eina Sweather

Denne moderne strikketoppen er laget med en klassisk passform og en minimalistisk stemning, og presenterer en tidløs estetikk. Med subtil tekstur og diskret utsmykning som en bred ribbet kant og mansjetter og en elegant båthals, tilbyr den den perfekte blandingen av komfort og raffinement.

kr 899.00

Adia Dress Spring Pink

Vakker kjole med ¾-lange ermer, en fin V-hals og en vakker, trykt design i vakre, lyse vårfarger. Kjolen har en avslappet, feminin passform og er laget i en ren, eksklusiv viskosekvalitet som føles behagelig å ha på seg.

Bruk den med et par sprø, hvite joggesko for et friskt utseende.

kr 799.00

Adia Syverine Car

Deilig myk strikket cardigan i gul fra adia. Denne cardiganen har en god lengde, som går ned over hoftene. Den har ribb langs åpningen og ermene er avsluttet med ribb

kr 179.70 kr 599.00

Adia Lorna Shorts

Fin shorts med bred, elastisk linning med knyting og praktiske lommer på sidene. Shortsen har en ensfarget design i en myk denim-look. Modellen er laget av den vakreste lyocell-blandingen, som er preget av sine bærekraftige egenskaper og de har en avslappet passform.

kr 899.00

Adia Kylah Cardigan

Nydelig cardigan i strikket kvalitet og vakkert design i nøytrale nyanser med de fineste mønstrene. Cardiganen har lange ermer og rund hals med liten lukking kl. Modellen har en avslappet passform og et åpent design, og den er laget av bomull og viskose.

Bruk den som et klassisk og stilig element til hverdagsantrekket ditt.

kr 999.00

Adia Nissa Cardigan

Kul cardigan med lange ermer og praktisk hette. Den har en ensfarget design med paljettlommer foran og "ADIA FASHION COMPASION" skrevet med paljettdeco på baksiden. Cardiganen er laget av en deilig bomullsblanding og har en avslappet og behagelig passform.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.