ADIA Kjole Black

ADIA Kjole Black 95% Voscose, 5% Elastane Kjolen er u/ armer og henger tungt på kroppen

Les merShow less
kr 699.00
Størrelse
Siste varer på lager
Produktdetaljer
200429106403
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-166

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

kr 699.00

Adia Kabbi

Vakker, strikket genser i solid og elegant design med lange ermer, myk V-hals. Genseren har en avslappet og behagelig passform, og den er laget av en deilig viskoseblanding som føles deilig å ta på.

Perfekt som base i garderoben med sitt klassiske og tidløse uttrykk. Kan med fordel brukes til både bukser, jeans og skjørt.

kr 999.00

Adia Niana Cardigan

Nydelig cardigan i strikket kvalitet med lange ermer og dyp V-hals. Den har et superkult design med et mørkt, rutete mønster som er helt perfekt for årstiden. Cardiganen er laget av en fantastisk viskoseblanding og har en avslappet passform.

kr 349.50 kr 699.00

Adia Lavon Shirt

Søt skjorte med korte ermer, knappelukking hele veien ned foran og klassisk, stripete design med de fineste, broderte detaljer ved ermene. Skjorten har en fin og avslappet passform som sitter flatterende på kroppen, og den er laget i den deiligste, rene bomullskvaliteten.

kr 549.00

ADIA Shorts 1011 Navy

Superkule shorts med lengde til rett over kneet. Shortsen har en rett, avslappet passform som sitter fint på bena, og den er laget i absolutt beste bomullskvalitet med stretch som gir en fantastisk passform.

Bruk dem til de varme vårdagene med en søt, blomstret topp.

kr 249.50 kr 499.00

Adia Lyric top

Vakker, ermeløs topp med rund hals og ensfarget design. Toppen er perfekt som basiselement i garderoben din, og den har en litt crepe struktur i stoffet. Modellen er laget i den vakreste viskosekvalitet, og passformen er avslappet og behagelig.

kr 599.00

Adia Sylvia

Vakker genser i strikket kvalitet med ¾-lange ermer og rund hals. Den har et klassisk, ensfarget design, som gjør det enkelt å style til enhver anledning. Genseren er laget av en fin og myk viskoseblanding og har en avslappet passform.

Den allsidige designen gjør den ideell for både jeans, bukser og skjørt.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.