ADIA Skrikket jakke

ADIA Lang tynn strikke jakke med lommer. 50%Viscose, 50% Acryl

Les merShow less
kr 799.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Produktdetaljer
200429115523
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 999.00

Adia Niana Cardigan

Nydelig cardigan i strikket kvalitet med lange ermer og dyp V-hals. Den har et superkult design med et mørkt, rutete mønster som er helt perfekt for årstiden. Cardiganen er laget av en fantastisk viskoseblanding og har en avslappet passform.

kr 799.00

Adia Denim Kaila

Niht Blue Cool jeans i ankellengde med brede ben og metallmaljer nederst på baksiden av bena med superkule blondedetaljer. Jeansene er laget i en myk og behagelig bomullsblanding med mye stretch, som støtter den tettsittende, velkjente passformen.

kr 999.00

ADIA Alena Long Car -

Nydelig og lang cardigan med lange ermer og vakker drapering foran. Den har et mønstret design i mørke og lekre høstnyanser. Cardiganen er laget av den fineste ullblandingen og har en flatterende, rett passform.

Bruk den over et par skinny jeans og en turtleneck-genser for en elegant høstlook..

kr 899.00

ADIA Jacket ADComo

Kul jakke i flott denimkvalitet med lange ermer og knappelukking hele veien ned foran. Den har et nydelig design i den klassiske, velkjente blåfargen. Stilen er laget av den absolutt beste bomullsblandingen med litt stretch og har en casual passform.

kr 899.00

Adia Kylah Cardigan

Nydelig cardigan i strikket kvalitet og vakkert design i nøytrale nyanser med de fineste mønstrene. Cardiganen har lange ermer og rund hals med liten lukking kl. Modellen har en avslappet passform og et åpent design, og den er laget av bomull og viskose.

Bruk den som et klassisk og stilig element til hverdagsantrekket ditt.

kr 799.00

ADIA Milan 154 White

Fantastiske jeans i en fantastisk bomullsblanding med stretch for optimal passform. De har en klassisk passform og er slanke i bena, noe som gjør dem både stilige og komfortable. Et par utrolige jeans er et must i enhver garderobe, og Adias jeans får generelt ros for sin flotte kvalitet og passform.

kr 799.00

ADIA Blouse 803302

Flott bluse i ensfarvet design med ¾-lange ermer, en fin V-hals og med en sving ved brystet. Blusen har en avslappet passform og er utført i den lekreste viskoseblanding, som føles behagelig mod huden.

Bruk blusen som et baseplagg i garderoben med både bukser, jeans og skjørt.

kr 179.70 kr 599.00

Adia Lorna Shorts

Fin shorts med bred, elastisk linning med knyting og praktiske lommer på sidene. Shortsen har en ensfarget design i en myk denim-look. Modellen er laget av den vakreste lyocell-blandingen, som er preget av sine bærekraftige egenskaper og de har en avslappet passform.

kr 999.00

Adia Ehi Dress

Denne kjolen er en visuell fryd med sitt livlige mønster av blomster i nyanser av lilla og grønt mot en lys bakgrunn. Kjolen har sidelommer og snittet er moderne og avslappet med hele ermer, en subtil knappestolpe og et delikat knytebelte som fremhever midjen. Den midilange silhuetten gjør denne kjolen perfekt for både formelle og uformelle anledninger.

kr 899.00

Adia Dress Spring Pink

Vakker kjole med ¾-lange ermer, en fin V-hals og en vakker, trykt design i vakre, lyse vårfarger. Kjolen har en avslappet, feminin passform og er laget i en ren, eksklusiv viskosekvalitet som føles behagelig å ha på seg.

Bruk den med et par sprø, hvite joggesko for et friskt utseende.

kr 999.00

Adia Jeans Lucca

Vakre jeans i klassisk denimlook med to knapper i midjen som sitter forskjøvet. Jeansen er laget i den beste bomullskvaliteten med stretch, og de har en rett, avslappet passform som sitter superfin og flatterende.

Bruk dem som base i garderoben din for både skjorter, topper og gensere.

kr 699.00

ADIA Azelea Swe

Nydelig topp i strikket kvalitet med lange ermer og turtleneck. Den har et klassisk, ensfarget design som er lett å style. Blusen er laget av den mest fantastiske viskoseblandingen, og den har en rett og flatterende passform.

Style den med et par jeans og en skinnjakke for en klassisk høstlook.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.