ADIA Skirt Black

ADIA Skirt Black

Flott, klassisk skjørt fra Adia i en lekker viskoseblanding med stretch for en perfekt passform.

 Skjørtet går til omkring kneet og har to glidelåser, som gir en tøff twist.


Les merShow less
kr 599.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

Det fine pencilskirt skiller seg ut med sine tøffe glidelåser på fronten. Den klassiske formen gjør det til en sikker og holdbar investering.

Bruk den med skjorte og blazer for et skarpt look, eller tilsett en t-shirt og flate sko for et moderne og ungt uttrykk.

Skjørtet er laget i 68% viskose, 27% polyester og 5% elastan. Passformen er ’Classic’. Modellen fås i sort.

Les merShow less
Produktdetaljer
190926183468
Sist vist
kr 599.00

ADIA Skirt Black

Flott, klassisk skjørt fra Adia i en lekker viskoseblanding med stretch for en perfekt passform.

 Skjørtet går til omkring kneet og har to glidelåser, som gir en tøff twist.


16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00

Adia Esta Cardigan

Denne åpne cardiganen i en livlig solgul nyanse er et strålende tillegg til enhver vår- eller sommergarderobe. Den lette strikken er perfekt for kjølige morgener eller kveldsbris og er designet med en avslappet passform som gir et uformelt, men stilig utseende. De lange ermene og de myke ribbekantene sørger for komfort, mens de store frontlommene gir et praktisk preg.

kr 899.00

Adia Dress Spring Pink

Vakker kjole med ¾-lange ermer, en fin V-hals og en vakker, trykt design i vakre, lyse vårfarger. Kjolen har en avslappet, feminin passform og er laget i en ren, eksklusiv viskosekvalitet som føles behagelig å ha på seg.

Bruk den med et par sprø, hvite joggesko for et friskt utseende.

kr 999.00

Adia Ehi Dress

Denne kjolen er en visuell fryd med sitt livlige mønster av blomster i nyanser av lilla og grønt mot en lys bakgrunn. Kjolen har sidelommer og snittet er moderne og avslappet med hele ermer, en subtil knappestolpe og et delikat knytebelte som fremhever midjen. Den midilange silhuetten gjør denne kjolen perfekt for både formelle og uformelle anledninger.

kr 1,599.00

Pont Neuf Egina

Denne ermeløse cardiganen fra Pont Neuf Black er et dristig og moderne tillegg til enhver garderobe. Designet med en unik snøredetaljer foran som gir en justerbar passform og legger til en kant til den klassiske sorten. Den asymmetriske falden og det strukturerte stoffet skaper et slående og stilig uttrykk.

kr 799.00

ADIA Milan 154 White

Fantastiske jeans i en fantastisk bomullsblanding med stretch for optimal passform. De har en klassisk passform og er slanke i bena, noe som gjør dem både stilige og komfortable. Et par utrolige jeans er et must i enhver garderobe, og Adias jeans får generelt ros for sin flotte kvalitet og passform.

kr 999.00

Adia Jeans Lucca

Vakre jeans i klassisk denimlook med to knapper i midjen som sitter forskjøvet. Jeansen er laget i den beste bomullskvaliteten med stretch, og de har en rett, avslappet passform som sitter superfin og flatterende.

Bruk dem som base i garderoben din for både skjorter, topper og gensere.

kr 499.00

Adia Blouse 3002

Nydelig bluse i slipsfarge med korte vingearmer og en rund hals. Blusen har en avslappet passform som faller superfin nedover kroppen, og den er laget i en deilig viskosekvalitet som er myk og behagelig å ha på.

Bruk den med en tettsittende bunn for å skape en fin balanse.

kr 549.00

ADIA Shorts 1011 Navy

Superkule shorts med lengde til rett over kneet. Shortsen har en rett, avslappet passform som sitter fint på bena, og den er laget i absolutt beste bomullskvalitet med stretch som gir en fantastisk passform.

Bruk dem til de varme vårdagene med en søt, blomstret topp.

kr 599.00

Adia Limbo Red

  • 1/2 ermer
  • 100% bomull
  • V-hals
  • Knapper helt ned
  • Klassisk skjorte krage
  • Mansjett med knapp på ermet
kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-166

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

kr 799.00

Trekk oppmerksomheten med denne fargerike kimonoen, som kombinerer rosa og oransje nyanser i et iøynefallende mønster. Denne kimonoen er det perfekte lagdelte plagget for garderoben din, med sitt lette stoff og flytende design som enkelt kan styles over figursydd kjoler eller en enkel topp og jeans.

kr 799.00

Adia Denim Kaila

Niht Blue Cool jeans i ankellengde med brede ben og metallmaljer nederst på baksiden av bena med superkule blondedetaljer. Jeansene er laget i en myk og behagelig bomullsblanding med mye stretch, som støtter den tettsittende, velkjente passformen.

kr 349.50 kr 699.00

Adia Lavon Shirt

Søt skjorte med korte ermer, knappelukking hele veien ned foran og klassisk, stripete design med de fineste, broderte detaljer ved ermene. Skjorten har en fin og avslappet passform som sitter flatterende på kroppen, og den er laget i den deiligste, rene bomullskvaliteten.

kr 849.00

ADIA Milan 144 White

Kule, ankellange jeans med høy, komfortabel midje. Jeansene er laget av en lekker bomullsblanding med stretch, og de har en formet, tett passform som omslutter kroppens kurver perfekt.

Bruk dem med en kort jakke og ballerina.

Stilen heter Milan og er laget av 80% bomull, 18% polyester og 2% elastan. Passformen er 'Shaped'.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.