ADIA Jeans Rome 7-166

ADIA Jeans Rome 7-166

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

Les merShow less
kr 799.00
Størrelse
På lager
Beskrivelse

AD7-166.1231 Jeans Rome Inseam 82 cm 8166 - Blue

Jeansene er laget av 80 % bomull, 18 % polyetylen og 2 % elastan. Passformen er 'Shaped - fitted' og innerbenslengden er 82 cm.

Les merShow less
Produktdetaljer
2405152016883
Sist vist
kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-166

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 699.00

Adia Kabbi

Vakker, strikket genser i solid og elegant design med lange ermer, myk V-hals. Genseren har en avslappet og behagelig passform, og den er laget av en deilig viskoseblanding som føles deilig å ta på.

Perfekt som base i garderoben med sitt klassiske og tidløse uttrykk. Kan med fordel brukes til både bukser, jeans og skjørt.

kr 799.00

ADIA Dress 3404 Black

Kjole med ¾-lange ermer og en rund hals.

Kjolen har en god, løs passform og er laget i en blanding av bomull og modal med masser stretch.

Modellen er ensfarvet og har to ’øyner’ foran med et bindebånd ved.

Bruk kjolen med et par ballerinaer for et klassisk hverdagslook.

kr 599.00

Adia Sylvia

Vakker genser i strikket kvalitet med ¾-lange ermer og rund hals. Den har et klassisk, ensfarget design, som gjør det enkelt å style til enhver anledning. Genseren er laget av en fin og myk viskoseblanding og har en avslappet passform.

Den allsidige designen gjør den ideell for både jeans, bukser og skjørt.

kr 899.00

Adia Kylah Cardigan

Nydelig cardigan i strikket kvalitet og vakkert design i nøytrale nyanser med de fineste mønstrene. Cardiganen har lange ermer og rund hals med liten lukking kl. Modellen har en avslappet passform og et åpent design, og den er laget av bomull og viskose.

Bruk den som et klassisk og stilig element til hverdagsantrekket ditt.

kr 249.50 kr 499.00

Adia Lyric top

Vakker, ermeløs topp med rund hals og ensfarget design. Toppen er perfekt som basiselement i garderoben din, og den har en litt crepe struktur i stoffet. Modellen er laget i den vakreste viskosekvalitet, og passformen er avslappet og behagelig.

kr 699.00

Adia Eileen

Denne elegant designede blusen utstråler minimalistisk sjarm med sine rene linjer og subtile tekstur. Det er en moderne variant av klassisk strikkeplagg, med turtleneck og trekvart ermer for en balansert silhuett. Den skreddersydde passformen fremhever figuren subtilt, men likevel flatterende.

kr 799.00

Trekk oppmerksomheten med denne fargerike kimonoen, som kombinerer rosa og oransje nyanser i et iøynefallende mønster. Denne kimonoen er det perfekte lagdelte plagget for garderoben din, med sitt lette stoff og flytende design som enkelt kan styles over figursydd kjoler eller en enkel topp og jeans.

kr 999.00

Adia Shirt 3019

Fet skjorte i rå denimlook med korte ermer, klassisk skjortekrage og glidelås i metall foran. Skjorten er laget av en fantastisk bomullsblanding med stretch, og den har en avslappet passform.

Skjorten kan enten brukes som en lang skjorte for matchende jeans eller som en kort kjole med strømpebukser under.

kr 1,599.00

Pont Neuf Egina

Denne ermeløse cardiganen fra Pont Neuf Black er et dristig og moderne tillegg til enhver garderobe. Designet med en unik snøredetaljer foran som gir en justerbar passform og legger til en kant til den klassiske sorten. Den asymmetriske falden og det strukturerte stoffet skaper et slående og stilig uttrykk.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.