Adia Ehi Dress

Adia Ehi Dress

Denne kjolen er en visuell fryd med sitt livlige mønster av blomster i nyanser av lilla og grønt mot en lys bakgrunn. Kjolen har sidelommer og snittet er moderne og avslappet med hele ermer, en subtil knappestolpe og et delikat knytebelte som fremhever midjen. Den midilange silhuetten gjør denne kjolen perfekt for både formelle og uformelle anledninger.

Les merShow less
kr 999.00
Ikke på lager
Beskrivelse

AD5155.2184 7010 - Spring Lavender

Style den med enkle hvite joggesko for en ungdommelig, casual look, eller kle den opp med høye hæler og minimalistiske smykker for en mer raffinert tilnærming.

Stilen heter Ehi og er laget av 100% viskose. Passformen er 'Classic' og den er 130 cm lang bak.

Les merShow less
Produktdetaljer
2405070938138
Sist vist
kr 999.00

Adia Ehi Dress

Denne kjolen er en visuell fryd med sitt livlige mønster av blomster i nyanser av lilla og grønt mot en lys bakgrunn. Kjolen har sidelommer og snittet er moderne og avslappet med hele ermer, en subtil knappestolpe og et delikat knytebelte som fremhever midjen. Den midilange silhuetten gjør denne kjolen perfekt for både formelle og uformelle anledninger.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-165

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

Jeansene er laget av 80 % bomull, 18 % polyetylen og 2 % elastan. Passformen er 'Shaped - fitted' og innerbenet er 76 cm.

kr 799.00

ADIA Milan 154 White

Fantastiske jeans i en fantastisk bomullsblanding med stretch for optimal passform. De har en klassisk passform og er slanke i bena, noe som gjør dem både stilige og komfortable. Et par utrolige jeans er et must i enhver garderobe, og Adias jeans får generelt ros for sin flotte kvalitet og passform.

kr 549.00

ADIA Shorts 1011 Navy

Superkule shorts med lengde til rett over kneet. Shortsen har en rett, avslappet passform som sitter fint på bena, og den er laget i absolutt beste bomullskvalitet med stretch som gir en fantastisk passform.

Bruk dem til de varme vårdagene med en søt, blomstret topp.

kr 699.00

Adia Linna

Søt genser i strikket kvalitet med rund hals, korte ermer og en fin, ensfarget design med det fineste hullmønsteret som gjør modellen supertrendy. Genseren har en avslappet og oversized passform, og den er laget av en herlig akrylblanding.

kr 899.00

Adia Stine Dress

Nydelig kjole med ¾-lange ermer og rund hals med et lite nøkkelhull foran. Den har et stripete design i de lyse, sorbetnyansene og elastiske detaljer. Den er laget av en fantastisk viskosekvalitet og har en luftig og utsvingt passform.

De vakre fargene er perfekte for vårens delikate lys.

kr 999.00

Adia Shirt 3019

Fet skjorte i rå denimlook med korte ermer, klassisk skjortekrage og glidelås i metall foran. Skjorten er laget av en fantastisk bomullsblanding med stretch, og den har en avslappet passform.

Skjorten kan enten brukes som en lang skjorte for matchende jeans eller som en kort kjole med strømpebukser under.

kr 699.00

Adia Eileen

Denne elegant designede blusen utstråler minimalistisk sjarm med sine rene linjer og subtile tekstur. Det er en moderne variant av klassisk strikkeplagg, med turtleneck og trekvart ermer for en balansert silhuett. Den skreddersydde passformen fremhever figuren subtilt, men likevel flatterende.

kr 799.00

ADIA Blouse 803302

Flott bluse i ensfarvet design med ¾-lange ermer, en fin V-hals og med en sving ved brystet. Blusen har en avslappet passform og er utført i den lekreste viskoseblanding, som føles behagelig mod huden.

Bruk blusen som et baseplagg i garderoben med både bukser, jeans og skjørt.

kr 999.00

Adia Nissa Cardigan

Kul cardigan med lange ermer og praktisk hette. Den har en ensfarget design med paljettlommer foran og "ADIA FASHION COMPASION" skrevet med paljettdeco på baksiden. Cardiganen er laget av en deilig bomullsblanding og har en avslappet og behagelig passform.

kr 849.00

ADIA Milan 144 White

Kule, ankellange jeans med høy, komfortabel midje. Jeansene er laget av en lekker bomullsblanding med stretch, og de har en formet, tett passform som omslutter kroppens kurver perfekt.

Bruk dem med en kort jakke og ballerina.

Stilen heter Milan og er laget av 80% bomull, 18% polyester og 2% elastan. Passformen er 'Shaped'.

kr 499.00

Adia Blouse 3002

Nydelig bluse i slipsfarge med korte vingearmer og en rund hals. Blusen har en avslappet passform som faller superfin nedover kroppen, og den er laget i en deilig viskosekvalitet som er myk og behagelig å ha på.

Bruk den med en tettsittende bunn for å skape en fin balanse.

kr 799.00

ADIA Dress 3404 Black

Kjole med ¾-lange ermer og en rund hals.

Kjolen har en god, løs passform og er laget i en blanding av bomull og modal med masser stretch.

Modellen er ensfarvet og har to ’øyner’ foran med et bindebånd ved.

Bruk kjolen med et par ballerinaer for et klassisk hverdagslook.

kr 399.00

Adia Marni

Kul T-skjorte med korte ermer og rund hals. Den ensfargede designen er forhøyet med et "kattehode" metallisk trykk foran på brystet. T-skjorten er laget av en herlig bomullskvalitet med mye stretch, og den har en behagelig og avslappet passform.

kr 799.00

Trekk oppmerksomheten med denne fargerike kimonoen, som kombinerer rosa og oransje nyanser i et iøynefallende mønster. Denne kimonoen er det perfekte lagdelte plagget for garderoben din, med sitt lette stoff og flytende design som enkelt kan styles over figursydd kjoler eller en enkel topp og jeans.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.