Adia Eileen

Adia Eileen

Denne elegant designede blusen utstråler minimalistisk sjarm med sine rene linjer og subtile tekstur. Det er en moderne variant av klassisk strikkeplagg, med turtleneck og trekvart ermer for en balansert silhuett. Den skreddersydde passformen fremhever figuren subtilt, men likevel flatterende.

Les merShow less
kr 699.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

AD6156.3030 4300 - Lemon Fizz = Lemon 5350 - Bonnie Blue = Blue

Dette allsidige plagget kan lett bli en stift i enhver garderobe og kan styles på utallige måter.

Stilen heter Eileen og er laget av 75% viskose og 25% polyamid. Passformen er "Classic".

Les merShow less
Produktdetaljer
2405070951415
Sist vist
kr 699.00

Adia Eileen

Denne elegant designede blusen utstråler minimalistisk sjarm med sine rene linjer og subtile tekstur. Det er en moderne variant av klassisk strikkeplagg, med turtleneck og trekvart ermer for en balansert silhuett. Den skreddersydde passformen fremhever figuren subtilt, men likevel flatterende.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-166

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

kr 899.00

ADIA Jacket ADComo

Kul jakke i flott denimkvalitet med lange ermer og knappelukking hele veien ned foran. Den har et nydelig design i den klassiske, velkjente blåfargen. Stilen er laget av den absolutt beste bomullsblandingen med litt stretch og har en casual passform.

kr 849.00

ADIA Milan 144 White

Kule, ankellange jeans med høy, komfortabel midje. Jeansene er laget av en lekker bomullsblanding med stretch, og de har en formet, tett passform som omslutter kroppens kurver perfekt.

Bruk dem med en kort jakke og ballerina.

Stilen heter Milan og er laget av 80% bomull, 18% polyester og 2% elastan. Passformen er 'Shaped'.

kr 799.00

Adia Syverine Car

Deilig myk strikket cardigan i gul fra adia. Denne cardiganen har en god lengde, som går ned over hoftene. Den har ribb langs åpningen og ermene er avsluttet med ribb

kr 599.00

ADIA Skirt Black

Flott, klassisk skjørt fra Adia i en lekker viskoseblanding med stretch for en perfekt passform.

 Skjørtet går til omkring kneet og har to glidelåser, som gir en tøff twist.


kr 699.00

ADIA T-Shirt 3403

Lekker T-shirt med ¾-lange ermer og en rund hals.

T-shirten er utført i den bløteste blanding av modal og bomull med en generøs stretch, som gjør den behagelig og ha på.

Modellen er ensfarvet og har fine legg foran.

Bruk den med en ensfarvet, A-formet nederdel for et klassisk look.

kr 349.50 kr 699.00

Adia Lavon Shirt

Søt skjorte med korte ermer, knappelukking hele veien ned foran og klassisk, stripete design med de fineste, broderte detaljer ved ermene. Skjorten har en fin og avslappet passform som sitter flatterende på kroppen, og den er laget i den deiligste, rene bomullskvaliteten.

kr 799.00

Adia Denim Kaila

Niht Blue Cool jeans i ankellengde med brede ben og metallmaljer nederst på baksiden av bena med superkule blondedetaljer. Jeansene er laget i en myk og behagelig bomullsblanding med mye stretch, som støtter den tettsittende, velkjente passformen.

kr 249.50 kr 499.00

Adia Lyric top

Vakker, ermeløs topp med rund hals og ensfarget design. Toppen er perfekt som basiselement i garderoben din, og den har en litt crepe struktur i stoffet. Modellen er laget i den vakreste viskosekvalitet, og passformen er avslappet og behagelig.

kr 1,599.00

Pont Neuf Egina

Denne ermeløse cardiganen fra Pont Neuf Black er et dristig og moderne tillegg til enhver garderobe. Designet med en unik snøredetaljer foran som gir en justerbar passform og legger til en kant til den klassiske sorten. Den asymmetriske falden og det strukturerte stoffet skaper et slående og stilig uttrykk.

kr 749.00

ADIA Azar Dr

Elegant kjole i strikket kvalitet med turtleneck og lange ermer. Kjolen har et fint, ensfarget design og et stilig utseende. Den er laget av en behagelig viskoseblanding som føles myk mot huden, og den har en rett passform.

Definer midjen din med et smalt skinnbelte og legg til et par høyhælte støvler og en blazer.

kr 699.00

Adia Linna

Søt genser i strikket kvalitet med rund hals, korte ermer og en fin, ensfarget design med det fineste hullmønsteret som gjør modellen supertrendy. Genseren har en avslappet og oversized passform, og den er laget av en herlig akrylblanding.

kr 899.00

Adia Dress Spring Pink

Vakker kjole med ¾-lange ermer, en fin V-hals og en vakker, trykt design i vakre, lyse vårfarger. Kjolen har en avslappet, feminin passform og er laget i en ren, eksklusiv viskosekvalitet som føles behagelig å ha på seg.

Bruk den med et par sprø, hvite joggesko for et friskt utseende.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.