Adia Esta Dress

Trekk oppmerksomheten med denne fargerike kimonoen, som kombinerer rosa og oransje nyanser i et iøynefallende mønster. Denne kimonoen er det perfekte lagdelte plagget for garderoben din, med sitt lette stoff og flytende design som enkelt kan styles over figursydd kjoler eller en enkel topp og jeans.

Les merShow less
kr 799.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

AD3308.2174 6450 - Fuchsia Pink

Den åpne fronten og det brede beltet gir allsidig styling, mens de korte ermene gjør den ideell for varmere dager.

Bruk den til å sette et kunstnerisk preg på ethvert antrekk.

Stilen heter Esta og er laget av 100% viskose. Passformen er 'Oversize', og den er 110 cm lang i ryggen.

Les merShow less
Produktdetaljer
2405070837286
Sist vist
kr 799.00

Trekk oppmerksomheten med denne fargerike kimonoen, som kombinerer rosa og oransje nyanser i et iøynefallende mønster. Denne kimonoen er det perfekte lagdelte plagget for garderoben din, med sitt lette stoff og flytende design som enkelt kan styles over figursydd kjoler eller en enkel topp og jeans.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,599.00

Pont Neuf Egina

Denne ermeløse cardiganen fra Pont Neuf Black er et dristig og moderne tillegg til enhver garderobe. Designet med en unik snøredetaljer foran som gir en justerbar passform og legger til en kant til den klassiske sorten. Den asymmetriske falden og det strukturerte stoffet skaper et slående og stilig uttrykk.

kr 699.00

ADIA Azelea Swe

Nydelig topp i strikket kvalitet med lange ermer og turtleneck. Den har et klassisk, ensfarget design som er lett å style. Blusen er laget av den mest fantastiske viskoseblandingen, og den har en rett og flatterende passform.

Style den med et par jeans og en skinnjakke for en klassisk høstlook.

kr 179.70 kr 599.00

Adia Lorna Shorts

Fin shorts med bred, elastisk linning med knyting og praktiske lommer på sidene. Shortsen har en ensfarget design i en myk denim-look. Modellen er laget av den vakreste lyocell-blandingen, som er preget av sine bærekraftige egenskaper og de har en avslappet passform.

kr 999.00

Adia Ehi Dress

Denne kjolen er en visuell fryd med sitt livlige mønster av blomster i nyanser av lilla og grønt mot en lys bakgrunn. Kjolen har sidelommer og snittet er moderne og avslappet med hele ermer, en subtil knappestolpe og et delikat knytebelte som fremhever midjen. Den midilange silhuetten gjør denne kjolen perfekt for både formelle og uformelle anledninger.

kr 999.00

Adia Shirt 3019

Fet skjorte i rå denimlook med korte ermer, klassisk skjortekrage og glidelås i metall foran. Skjorten er laget av en fantastisk bomullsblanding med stretch, og den har en avslappet passform.

Skjorten kan enten brukes som en lang skjorte for matchende jeans eller som en kort kjole med strømpebukser under.

kr 799.00

Adia Denim Kaila

Niht Blue Cool jeans i ankellengde med brede ben og metallmaljer nederst på baksiden av bena med superkule blondedetaljer. Jeansene er laget i en myk og behagelig bomullsblanding med mye stretch, som støtter den tettsittende, velkjente passformen.

kr 999.00

Adia Niana Cardigan

Nydelig cardigan i strikket kvalitet med lange ermer og dyp V-hals. Den har et superkult design med et mørkt, rutete mønster som er helt perfekt for årstiden. Cardiganen er laget av en fantastisk viskoseblanding og har en avslappet passform.

kr 799.00

ADIA Blouse 803302

Flott bluse i ensfarvet design med ¾-lange ermer, en fin V-hals og med en sving ved brystet. Blusen har en avslappet passform og er utført i den lekreste viskoseblanding, som føles behagelig mod huden.

Bruk blusen som et baseplagg i garderoben med både bukser, jeans og skjørt.

kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-165

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

Jeansene er laget av 80 % bomull, 18 % polyetylen og 2 % elastan. Passformen er 'Shaped - fitted' og innerbenet er 76 cm.

kr 899.00

Adia Dress Spring Pink

Vakker kjole med ¾-lange ermer, en fin V-hals og en vakker, trykt design i vakre, lyse vårfarger. Kjolen har en avslappet, feminin passform og er laget i en ren, eksklusiv viskosekvalitet som føles behagelig å ha på seg.

Bruk den med et par sprø, hvite joggesko for et friskt utseende.

kr 799.00

ADIA Milan 154 White

Fantastiske jeans i en fantastisk bomullsblanding med stretch for optimal passform. De har en klassisk passform og er slanke i bena, noe som gjør dem både stilige og komfortable. Et par utrolige jeans er et must i enhver garderobe, og Adias jeans får generelt ros for sin flotte kvalitet og passform.

kr 599.00

Adia Limbo Red

  • 1/2 ermer
  • 100% bomull
  • V-hals
  • Knapper helt ned
  • Klassisk skjorte krage
  • Mansjett med knapp på ermet
Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.