ADIA ADebony

ADIA ADebony

Les merShow less
kr 899.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

AD3312.2177 1024 Cream

Les merShow less
Produktdetaljer
240202155272
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 999.00

Adia Ehi Dress

Denne kjolen er en visuell fryd med sitt livlige mønster av blomster i nyanser av lilla og grønt mot en lys bakgrunn. Kjolen har sidelommer og snittet er moderne og avslappet med hele ermer, en subtil knappestolpe og et delikat knytebelte som fremhever midjen. Den midilange silhuetten gjør denne kjolen perfekt for både formelle og uformelle anledninger.

kr 799.00

Trekk oppmerksomheten med denne fargerike kimonoen, som kombinerer rosa og oransje nyanser i et iøynefallende mønster. Denne kimonoen er det perfekte lagdelte plagget for garderoben din, med sitt lette stoff og flytende design som enkelt kan styles over figursydd kjoler eller en enkel topp og jeans.

kr 899.00

Adia Kylah Cardigan

Nydelig cardigan i strikket kvalitet og vakkert design i nøytrale nyanser med de fineste mønstrene. Cardiganen har lange ermer og rund hals med liten lukking kl. Modellen har en avslappet passform og et åpent design, og den er laget av bomull og viskose.

Bruk den som et klassisk og stilig element til hverdagsantrekket ditt.

kr 249.50 kr 499.00

Adia Lyric top

Vakker, ermeløs topp med rund hals og ensfarget design. Toppen er perfekt som basiselement i garderoben din, og den har en litt crepe struktur i stoffet. Modellen er laget i den vakreste viskosekvalitet, og passformen er avslappet og behagelig.

kr 799.00

ADIA Milan 154 White

Fantastiske jeans i en fantastisk bomullsblanding med stretch for optimal passform. De har en klassisk passform og er slanke i bena, noe som gjør dem både stilige og komfortable. Et par utrolige jeans er et must i enhver garderobe, og Adias jeans får generelt ros for sin flotte kvalitet og passform.

kr 699.00

Adia Linna

Søt genser i strikket kvalitet med rund hals, korte ermer og en fin, ensfarget design med det fineste hullmønsteret som gjør modellen supertrendy. Genseren har en avslappet og oversized passform, og den er laget av en herlig akrylblanding.

kr 899.00

Adia Esta Cardigan

Denne åpne cardiganen i en livlig solgul nyanse er et strålende tillegg til enhver vår- eller sommergarderobe. Den lette strikken er perfekt for kjølige morgener eller kveldsbris og er designet med en avslappet passform som gir et uformelt, men stilig utseende. De lange ermene og de myke ribbekantene sørger for komfort, mens de store frontlommene gir et praktisk preg.

kr 699.00

ADIA Azelea Swe

Nydelig topp i strikket kvalitet med lange ermer og turtleneck. Den har et klassisk, ensfarget design som er lett å style. Blusen er laget av den mest fantastiske viskoseblandingen, og den har en rett og flatterende passform.

Style den med et par jeans og en skinnjakke for en klassisk høstlook.

kr 649.00

Adia Eina Sweather

Denne moderne strikketoppen er laget med en klassisk passform og en minimalistisk stemning, og presenterer en tidløs estetikk. Med subtil tekstur og diskret utsmykning som en bred ribbet kant og mansjetter og en elegant båthals, tilbyr den den perfekte blandingen av komfort og raffinement.

kr 799.00

ADIA Dress 3404 Black

Kjole med ¾-lange ermer og en rund hals.

Kjolen har en god, løs passform og er laget i en blanding av bomull og modal med masser stretch.

Modellen er ensfarvet og har to ’øyner’ foran med et bindebånd ved.

Bruk kjolen med et par ballerinaer for et klassisk hverdagslook.

kr 599.00

Adia Sylvia

Vakker genser i strikket kvalitet med ¾-lange ermer og rund hals. Den har et klassisk, ensfarget design, som gjør det enkelt å style til enhver anledning. Genseren er laget av en fin og myk viskoseblanding og har en avslappet passform.

Den allsidige designen gjør den ideell for både jeans, bukser og skjørt.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.