ADIA ADella

ADIA ADella

Utrolig søt bluse i en deilig vårens farge rosa

Les merShow less
kr 899.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

AD3303.2166 6300 Spring Pink

Les merShow less
Produktdetaljer
2402021534279
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 999.00

Adia Nissa Cardigan

Kul cardigan med lange ermer og praktisk hette. Den har en ensfarget design med paljettlommer foran og "ADIA FASHION COMPASION" skrevet med paljettdeco på baksiden. Cardiganen er laget av en deilig bomullsblanding og har en avslappet og behagelig passform.

kr 499.00

Adia Blouse 3002

Nydelig bluse i slipsfarge med korte vingearmer og en rund hals. Blusen har en avslappet passform som faller superfin nedover kroppen, og den er laget i en deilig viskosekvalitet som er myk og behagelig å ha på.

Bruk den med en tettsittende bunn for å skape en fin balanse.

kr 999.00

ADIA Alena Long Car -

Nydelig og lang cardigan med lange ermer og vakker drapering foran. Den har et mønstret design i mørke og lekre høstnyanser. Cardiganen er laget av den fineste ullblandingen og har en flatterende, rett passform.

Bruk den over et par skinny jeans og en turtleneck-genser for en elegant høstlook..

kr 699.00

Adia Linna

Søt genser i strikket kvalitet med rund hals, korte ermer og en fin, ensfarget design med det fineste hullmønsteret som gjør modellen supertrendy. Genseren har en avslappet og oversized passform, og den er laget av en herlig akrylblanding.

kr 249.50 kr 499.00

Adia Lyric top

Vakker, ermeløs topp med rund hals og ensfarget design. Toppen er perfekt som basiselement i garderoben din, og den har en litt crepe struktur i stoffet. Modellen er laget i den vakreste viskosekvalitet, og passformen er avslappet og behagelig.

kr 899.00

Adia Kylah Cardigan

Nydelig cardigan i strikket kvalitet og vakkert design i nøytrale nyanser med de fineste mønstrene. Cardiganen har lange ermer og rund hals med liten lukking kl. Modellen har en avslappet passform og et åpent design, og den er laget av bomull og viskose.

Bruk den som et klassisk og stilig element til hverdagsantrekket ditt.

kr 179.70 kr 599.00

Adia Lorna Shorts

Fin shorts med bred, elastisk linning med knyting og praktiske lommer på sidene. Shortsen har en ensfarget design i en myk denim-look. Modellen er laget av den vakreste lyocell-blandingen, som er preget av sine bærekraftige egenskaper og de har en avslappet passform.

kr 699.00

Adia Eileen

Denne elegant designede blusen utstråler minimalistisk sjarm med sine rene linjer og subtile tekstur. Det er en moderne variant av klassisk strikkeplagg, med turtleneck og trekvart ermer for en balansert silhuett. Den skreddersydde passformen fremhever figuren subtilt, men likevel flatterende.

kr 549.00

ADIA Shorts 1011 Navy

Superkule shorts med lengde til rett over kneet. Shortsen har en rett, avslappet passform som sitter fint på bena, og den er laget i absolutt beste bomullskvalitet med stretch som gir en fantastisk passform.

Bruk dem til de varme vårdagene med en søt, blomstret topp.

kr 999.00

Adia Niana Cardigan

Nydelig cardigan i strikket kvalitet med lange ermer og dyp V-hals. Den har et superkult design med et mørkt, rutete mønster som er helt perfekt for årstiden. Cardiganen er laget av en fantastisk viskoseblanding og har en avslappet passform.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.