Adia Daqa Top

Adia Daqa Top

Les merShow less
kr 699.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

AD4133.4403 9998 - Black

Les merShow less
Produktdetaljer
231013144363
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00

Adia Dress Spring Pink

Vakker kjole med ¾-lange ermer, en fin V-hals og en vakker, trykt design i vakre, lyse vårfarger. Kjolen har en avslappet, feminin passform og er laget i en ren, eksklusiv viskosekvalitet som føles behagelig å ha på seg.

Bruk den med et par sprø, hvite joggesko for et friskt utseende.

kr 999.00

Adia Jeans Lucca

Vakre jeans i klassisk denimlook med to knapper i midjen som sitter forskjøvet. Jeansen er laget i den beste bomullskvaliteten med stretch, og de har en rett, avslappet passform som sitter superfin og flatterende.

Bruk dem som base i garderoben din for både skjorter, topper og gensere.

kr 999.00

Adia Ehi Dress

Denne kjolen er en visuell fryd med sitt livlige mønster av blomster i nyanser av lilla og grønt mot en lys bakgrunn. Kjolen har sidelommer og snittet er moderne og avslappet med hele ermer, en subtil knappestolpe og et delikat knytebelte som fremhever midjen. Den midilange silhuetten gjør denne kjolen perfekt for både formelle og uformelle anledninger.

kr 999.00

ADIA Alena Long Car -

Nydelig og lang cardigan med lange ermer og vakker drapering foran. Den har et mønstret design i mørke og lekre høstnyanser. Cardiganen er laget av den fineste ullblandingen og har en flatterende, rett passform.

Bruk den over et par skinny jeans og en turtleneck-genser for en elegant høstlook..

kr 799.00

Trekk oppmerksomheten med denne fargerike kimonoen, som kombinerer rosa og oransje nyanser i et iøynefallende mønster. Denne kimonoen er det perfekte lagdelte plagget for garderoben din, med sitt lette stoff og flytende design som enkelt kan styles over figursydd kjoler eller en enkel topp og jeans.

kr 999.00

Adia Nissa Cardigan

Kul cardigan med lange ermer og praktisk hette. Den har en ensfarget design med paljettlommer foran og "ADIA FASHION COMPASION" skrevet med paljettdeco på baksiden. Cardiganen er laget av en deilig bomullsblanding og har en avslappet og behagelig passform.

kr 399.00

Adia Marni

Kul T-skjorte med korte ermer og rund hals. Den ensfargede designen er forhøyet med et "kattehode" metallisk trykk foran på brystet. T-skjorten er laget av en herlig bomullskvalitet med mye stretch, og den har en behagelig og avslappet passform.

kr 349.50 kr 699.00

Adia Lavon Shirt

Søt skjorte med korte ermer, knappelukking hele veien ned foran og klassisk, stripete design med de fineste, broderte detaljer ved ermene. Skjorten har en fin og avslappet passform som sitter flatterende på kroppen, og den er laget i den deiligste, rene bomullskvaliteten.

kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-165

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

Jeansene er laget av 80 % bomull, 18 % polyetylen og 2 % elastan. Passformen er 'Shaped - fitted' og innerbenet er 76 cm.

kr 599.00

Adia Limbo Red

  • 1/2 ermer
  • 100% bomull
  • V-hals
  • Knapper helt ned
  • Klassisk skjorte krage
  • Mansjett med knapp på ermet
Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.