Adia Deja Pant

Adia Deja Pant

Les merShow less
kr 999.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

AD1127.1386 Deja 9998 - Black

Les merShow less
Produktdetaljer
2310131128118
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 999.00

Adia Ehi Dress

Denne kjolen er en visuell fryd med sitt livlige mønster av blomster i nyanser av lilla og grønt mot en lys bakgrunn. Kjolen har sidelommer og snittet er moderne og avslappet med hele ermer, en subtil knappestolpe og et delikat knytebelte som fremhever midjen. Den midilange silhuetten gjør denne kjolen perfekt for både formelle og uformelle anledninger.

kr 799.00

ADIA Milan 154 White

Fantastiske jeans i en fantastisk bomullsblanding med stretch for optimal passform. De har en klassisk passform og er slanke i bena, noe som gjør dem både stilige og komfortable. Et par utrolige jeans er et must i enhver garderobe, og Adias jeans får generelt ros for sin flotte kvalitet og passform.

kr 899.00

Adia Esta Cardigan

Denne åpne cardiganen i en livlig solgul nyanse er et strålende tillegg til enhver vår- eller sommergarderobe. Den lette strikken er perfekt for kjølige morgener eller kveldsbris og er designet med en avslappet passform som gir et uformelt, men stilig utseende. De lange ermene og de myke ribbekantene sørger for komfort, mens de store frontlommene gir et praktisk preg.

kr 249.50 kr 499.00

Adia Lyric top

Vakker, ermeløs topp med rund hals og ensfarget design. Toppen er perfekt som basiselement i garderoben din, og den har en litt crepe struktur i stoffet. Modellen er laget i den vakreste viskosekvalitet, og passformen er avslappet og behagelig.

kr 349.50 kr 699.00

Adia Lavon Shirt

Søt skjorte med korte ermer, knappelukking hele veien ned foran og klassisk, stripete design med de fineste, broderte detaljer ved ermene. Skjorten har en fin og avslappet passform som sitter flatterende på kroppen, og den er laget i den deiligste, rene bomullskvaliteten.

kr 599.00

Adia Sylvia

Vakker genser i strikket kvalitet med ¾-lange ermer og rund hals. Den har et klassisk, ensfarget design, som gjør det enkelt å style til enhver anledning. Genseren er laget av en fin og myk viskoseblanding og har en avslappet passform.

Den allsidige designen gjør den ideell for både jeans, bukser og skjørt.

kr 699.00

Adia Linna

Søt genser i strikket kvalitet med rund hals, korte ermer og en fin, ensfarget design med det fineste hullmønsteret som gjør modellen supertrendy. Genseren har en avslappet og oversized passform, og den er laget av en herlig akrylblanding.

kr 699.00

Adia Eileen

Denne elegant designede blusen utstråler minimalistisk sjarm med sine rene linjer og subtile tekstur. Det er en moderne variant av klassisk strikkeplagg, med turtleneck og trekvart ermer for en balansert silhuett. Den skreddersydde passformen fremhever figuren subtilt, men likevel flatterende.

kr 899.00

Adia Kylah Cardigan

Nydelig cardigan i strikket kvalitet og vakkert design i nøytrale nyanser med de fineste mønstrene. Cardiganen har lange ermer og rund hals med liten lukking kl. Modellen har en avslappet passform og et åpent design, og den er laget av bomull og viskose.

Bruk den som et klassisk og stilig element til hverdagsantrekket ditt.

kr 899.00

Adia Dress Spring Pink

Vakker kjole med ¾-lange ermer, en fin V-hals og en vakker, trykt design i vakre, lyse vårfarger. Kjolen har en avslappet, feminin passform og er laget i en ren, eksklusiv viskosekvalitet som føles behagelig å ha på seg.

Bruk den med et par sprø, hvite joggesko for et friskt utseende.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.