Adia Damilio Cardigan

Adia Damilio Cardigan

Les merShow less
kr 899.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

AD6144.3342 9998 - Black

Les merShow less
Produktdetaljer
2310131145226
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00

Adia Esta Cardigan

Denne åpne cardiganen i en livlig solgul nyanse er et strålende tillegg til enhver vår- eller sommergarderobe. Den lette strikken er perfekt for kjølige morgener eller kveldsbris og er designet med en avslappet passform som gir et uformelt, men stilig utseende. De lange ermene og de myke ribbekantene sørger for komfort, mens de store frontlommene gir et praktisk preg.

kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-166

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

kr 999.00

Adia Nissa Cardigan

Kul cardigan med lange ermer og praktisk hette. Den har en ensfarget design med paljettlommer foran og "ADIA FASHION COMPASION" skrevet med paljettdeco på baksiden. Cardiganen er laget av en deilig bomullsblanding og har en avslappet og behagelig passform.

kr 999.00

ADIA Alena Long Car -

Nydelig og lang cardigan med lange ermer og vakker drapering foran. Den har et mønstret design i mørke og lekre høstnyanser. Cardiganen er laget av den fineste ullblandingen og har en flatterende, rett passform.

Bruk den over et par skinny jeans og en turtleneck-genser for en elegant høstlook..

kr 699.00

Adia Linna

Søt genser i strikket kvalitet med rund hals, korte ermer og en fin, ensfarget design med det fineste hullmønsteret som gjør modellen supertrendy. Genseren har en avslappet og oversized passform, og den er laget av en herlig akrylblanding.

kr 249.50 kr 499.00

Adia Lyric top

Vakker, ermeløs topp med rund hals og ensfarget design. Toppen er perfekt som basiselement i garderoben din, og den har en litt crepe struktur i stoffet. Modellen er laget i den vakreste viskosekvalitet, og passformen er avslappet og behagelig.

kr 899.00

ADIA Jacket ADComo

Kul jakke i flott denimkvalitet med lange ermer og knappelukking hele veien ned foran. Den har et nydelig design i den klassiske, velkjente blåfargen. Stilen er laget av den absolutt beste bomullsblandingen med litt stretch og har en casual passform.

kr 699.00

ADIA T-Shirt 3403

Lekker T-shirt med ¾-lange ermer og en rund hals.

T-shirten er utført i den bløteste blanding av modal og bomull med en generøs stretch, som gjør den behagelig og ha på.

Modellen er ensfarvet og har fine legg foran.

Bruk den med en ensfarvet, A-formet nederdel for et klassisk look.

kr 799.00

Adia Syverine Car

Deilig myk strikket cardigan i gul fra adia. Denne cardiganen har en god lengde, som går ned over hoftene. Den har ribb langs åpningen og ermene er avsluttet med ribb

kr 999.00

Adia Jeans Lucca

Vakre jeans i klassisk denimlook med to knapper i midjen som sitter forskjøvet. Jeansen er laget i den beste bomullskvaliteten med stretch, og de har en rett, avslappet passform som sitter superfin og flatterende.

Bruk dem som base i garderoben din for både skjorter, topper og gensere.

kr 799.00

Adia Denim Kaila

Niht Blue Cool jeans i ankellengde med brede ben og metallmaljer nederst på baksiden av bena med superkule blondedetaljer. Jeansene er laget i en myk og behagelig bomullsblanding med mye stretch, som støtter den tettsittende, velkjente passformen.

kr 699.00

ADIA Azelea Swe

Nydelig topp i strikket kvalitet med lange ermer og turtleneck. Den har et klassisk, ensfarget design som er lett å style. Blusen er laget av den mest fantastiske viskoseblandingen, og den har en rett og flatterende passform.

Style den med et par jeans og en skinnjakke for en klassisk høstlook.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.