Adia Stine Dress

Adia Stine Dress

Nydelig kjole med ¾-lange ermer og rund hals med et lite nøkkelhull foran. Den har et stripete design i de lyse, sorbetnyansene og elastiske detaljer. Den er laget av en fantastisk viskosekvalitet og har en luftig og utsvingt passform.

De vakre fargene er perfekte for vårens delikate lys.

Les merShow less
kr 899.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

AD5095.2626 3547 - Rose Wine stripes

Stilen heter Stine og er laget av 100% viskose. Passformen er 'Flared' og den er 125 cm lang bak.

Les merShow less
Produktdetaljer
2304061533824
Sist vist
kr 899.00

Adia Stine Dress

Nydelig kjole med ¾-lange ermer og rund hals med et lite nøkkelhull foran. Den har et stripete design i de lyse, sorbetnyansene og elastiske detaljer. Den er laget av en fantastisk viskosekvalitet og har en luftig og utsvingt passform.

De vakre fargene er perfekte for vårens delikate lys.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00

Adia Kylah Cardigan

Nydelig cardigan i strikket kvalitet og vakkert design i nøytrale nyanser med de fineste mønstrene. Cardiganen har lange ermer og rund hals med liten lukking kl. Modellen har en avslappet passform og et åpent design, og den er laget av bomull og viskose.

Bruk den som et klassisk og stilig element til hverdagsantrekket ditt.

kr 799.00

ADIA Blouse 803302

Flott bluse i ensfarvet design med ¾-lange ermer, en fin V-hals og med en sving ved brystet. Blusen har en avslappet passform og er utført i den lekreste viskoseblanding, som føles behagelig mod huden.

Bruk blusen som et baseplagg i garderoben med både bukser, jeans og skjørt.

kr 499.00

Adia Blouse 3002

Nydelig bluse i slipsfarge med korte vingearmer og en rund hals. Blusen har en avslappet passform som faller superfin nedover kroppen, og den er laget i en deilig viskosekvalitet som er myk og behagelig å ha på.

Bruk den med en tettsittende bunn for å skape en fin balanse.

kr 599.00

Adia Limbo Red

  • 1/2 ermer
  • 100% bomull
  • V-hals
  • Knapper helt ned
  • Klassisk skjorte krage
  • Mansjett med knapp på ermet
kr 799.00

ADIA Milan 154 White

Fantastiske jeans i en fantastisk bomullsblanding med stretch for optimal passform. De har en klassisk passform og er slanke i bena, noe som gjør dem både stilige og komfortable. Et par utrolige jeans er et must i enhver garderobe, og Adias jeans får generelt ros for sin flotte kvalitet og passform.

kr 799.00

Adia Denim Kaila

Niht Blue Cool jeans i ankellengde med brede ben og metallmaljer nederst på baksiden av bena med superkule blondedetaljer. Jeansene er laget i en myk og behagelig bomullsblanding med mye stretch, som støtter den tettsittende, velkjente passformen.

kr 599.00

ADIA Skirt Black

Flott, klassisk skjørt fra Adia i en lekker viskoseblanding med stretch for en perfekt passform.

 Skjørtet går til omkring kneet og har to glidelåser, som gir en tøff twist.


kr 699.00

ADIA T-Shirt 3403

Lekker T-shirt med ¾-lange ermer og en rund hals.

T-shirten er utført i den bløteste blanding av modal og bomull med en generøs stretch, som gjør den behagelig og ha på.

Modellen er ensfarvet og har fine legg foran.

Bruk den med en ensfarvet, A-formet nederdel for et klassisk look.

kr 399.00

Adia Marni

Kul T-skjorte med korte ermer og rund hals. Den ensfargede designen er forhøyet med et "kattehode" metallisk trykk foran på brystet. T-skjorten er laget av en herlig bomullskvalitet med mye stretch, og den har en behagelig og avslappet passform.

kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-166

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

kr 1,599.00

Pont Neuf Egina

Denne ermeløse cardiganen fra Pont Neuf Black er et dristig og moderne tillegg til enhver garderobe. Designet med en unik snøredetaljer foran som gir en justerbar passform og legger til en kant til den klassiske sorten. Den asymmetriske falden og det strukturerte stoffet skaper et slående og stilig uttrykk.

kr 649.00

Adia Eina Sweather

Denne moderne strikketoppen er laget med en klassisk passform og en minimalistisk stemning, og presenterer en tidløs estetikk. Med subtil tekstur og diskret utsmykning som en bred ribbet kant og mansjetter og en elegant båthals, tilbyr den den perfekte blandingen av komfort og raffinement.

kr 999.00

Adia Jeans Lucca

Vakre jeans i klassisk denimlook med to knapper i midjen som sitter forskjøvet. Jeansen er laget i den beste bomullskvaliteten med stretch, og de har en rett, avslappet passform som sitter superfin og flatterende.

Bruk dem som base i garderoben din for både skjorter, topper og gensere.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.