Adia Limbo Red

Adia Limbo Red

  • 1/2 ermer
  • 100% bomull
  • V-hals
  • Knapper helt ned
  • Klassisk skjorte krage
  • Mansjett med knapp på ermet
Les merShow less
kr 599.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse
Produktdetaljer
2203302227513
Sist vist
kr 599.00

Adia Limbo Red

  • 1/2 ermer
  • 100% bomull
  • V-hals
  • Knapper helt ned
  • Klassisk skjorte krage
  • Mansjett med knapp på ermet
16 andre produkter i samme kategori:
kr 999.00

Adia Niana Cardigan

Nydelig cardigan i strikket kvalitet med lange ermer og dyp V-hals. Den har et superkult design med et mørkt, rutete mønster som er helt perfekt for årstiden. Cardiganen er laget av en fantastisk viskoseblanding og har en avslappet passform.

kr 749.00

ADIA Azar Dr

Elegant kjole i strikket kvalitet med turtleneck og lange ermer. Kjolen har et fint, ensfarget design og et stilig utseende. Den er laget av en behagelig viskoseblanding som føles myk mot huden, og den har en rett passform.

Definer midjen din med et smalt skinnbelte og legg til et par høyhælte støvler og en blazer.

kr 999.00

Adia Shirt 3019

Fet skjorte i rå denimlook med korte ermer, klassisk skjortekrage og glidelås i metall foran. Skjorten er laget av en fantastisk bomullsblanding med stretch, og den har en avslappet passform.

Skjorten kan enten brukes som en lang skjorte for matchende jeans eller som en kort kjole med strømpebukser under.

kr 799.00

ADIA Blouse 803302

Flott bluse i ensfarvet design med ¾-lange ermer, en fin V-hals og med en sving ved brystet. Blusen har en avslappet passform og er utført i den lekreste viskoseblanding, som føles behagelig mod huden.

Bruk blusen som et baseplagg i garderoben med både bukser, jeans og skjørt.

kr 799.00

ADIA Milan 154 White

Fantastiske jeans i en fantastisk bomullsblanding med stretch for optimal passform. De har en klassisk passform og er slanke i bena, noe som gjør dem både stilige og komfortable. Et par utrolige jeans er et must i enhver garderobe, og Adias jeans får generelt ros for sin flotte kvalitet og passform.

kr 549.00

ADIA Shorts 1011 Navy

Superkule shorts med lengde til rett over kneet. Shortsen har en rett, avslappet passform som sitter fint på bena, og den er laget i absolutt beste bomullskvalitet med stretch som gir en fantastisk passform.

Bruk dem til de varme vårdagene med en søt, blomstret topp.

kr 1,599.00

Pont Neuf Egina

Denne ermeløse cardiganen fra Pont Neuf Black er et dristig og moderne tillegg til enhver garderobe. Designet med en unik snøredetaljer foran som gir en justerbar passform og legger til en kant til den klassiske sorten. Den asymmetriske falden og det strukturerte stoffet skaper et slående og stilig uttrykk.

kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-166

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

kr 899.00

ADIA Jacket ADComo

Kul jakke i flott denimkvalitet med lange ermer og knappelukking hele veien ned foran. Den har et nydelig design i den klassiske, velkjente blåfargen. Stilen er laget av den absolutt beste bomullsblandingen med litt stretch og har en casual passform.

kr 699.00

Adia Linna

Søt genser i strikket kvalitet med rund hals, korte ermer og en fin, ensfarget design med det fineste hullmønsteret som gjør modellen supertrendy. Genseren har en avslappet og oversized passform, og den er laget av en herlig akrylblanding.

kr 249.50 kr 499.00

Adia Lyric top

Vakker, ermeløs topp med rund hals og ensfarget design. Toppen er perfekt som basiselement i garderoben din, og den har en litt crepe struktur i stoffet. Modellen er laget i den vakreste viskosekvalitet, og passformen er avslappet og behagelig.

kr 999.00

Adia Ehi Dress

Denne kjolen er en visuell fryd med sitt livlige mønster av blomster i nyanser av lilla og grønt mot en lys bakgrunn. Kjolen har sidelommer og snittet er moderne og avslappet med hele ermer, en subtil knappestolpe og et delikat knytebelte som fremhever midjen. Den midilange silhuetten gjør denne kjolen perfekt for både formelle og uformelle anledninger.

kr 899.00

Adia Stine Dress

Nydelig kjole med ¾-lange ermer og rund hals med et lite nøkkelhull foran. Den har et stripete design i de lyse, sorbetnyansene og elastiske detaljer. Den er laget av en fantastisk viskosekvalitet og har en luftig og utsvingt passform.

De vakre fargene er perfekte for vårens delikate lys.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.