Adia Lilly

kr 699.00
Ikke på lager
Beskrivelse

AD5048

100% Viscose

Les merShow less
Produktdetaljer
2203011652463
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00

Adia Esta Cardigan

Denne åpne cardiganen i en livlig solgul nyanse er et strålende tillegg til enhver vår- eller sommergarderobe. Den lette strikken er perfekt for kjølige morgener eller kveldsbris og er designet med en avslappet passform som gir et uformelt, men stilig utseende. De lange ermene og de myke ribbekantene sørger for komfort, mens de store frontlommene gir et praktisk preg.

kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-165

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

Jeansene er laget av 80 % bomull, 18 % polyetylen og 2 % elastan. Passformen er 'Shaped - fitted' og innerbenet er 76 cm.

kr 699.00

ADIA T-Shirt 3403

Lekker T-shirt med ¾-lange ermer og en rund hals.

T-shirten er utført i den bløteste blanding av modal og bomull med en generøs stretch, som gjør den behagelig og ha på.

Modellen er ensfarvet og har fine legg foran.

Bruk den med en ensfarvet, A-formet nederdel for et klassisk look.

kr 699.00

Adia Linna

Søt genser i strikket kvalitet med rund hals, korte ermer og en fin, ensfarget design med det fineste hullmønsteret som gjør modellen supertrendy. Genseren har en avslappet og oversized passform, og den er laget av en herlig akrylblanding.

kr 999.00

ADIA Alena Long Car -

Nydelig og lang cardigan med lange ermer og vakker drapering foran. Den har et mønstret design i mørke og lekre høstnyanser. Cardiganen er laget av den fineste ullblandingen og har en flatterende, rett passform.

Bruk den over et par skinny jeans og en turtleneck-genser for en elegant høstlook..

kr 899.00

Adia Kylah Cardigan

Nydelig cardigan i strikket kvalitet og vakkert design i nøytrale nyanser med de fineste mønstrene. Cardiganen har lange ermer og rund hals med liten lukking kl. Modellen har en avslappet passform og et åpent design, og den er laget av bomull og viskose.

Bruk den som et klassisk og stilig element til hverdagsantrekket ditt.

kr 799.00

Adia Denim Kaila

Niht Blue Cool jeans i ankellengde med brede ben og metallmaljer nederst på baksiden av bena med superkule blondedetaljer. Jeansene er laget i en myk og behagelig bomullsblanding med mye stretch, som støtter den tettsittende, velkjente passformen.

kr 799.00

ADIA Milan 154 White

Fantastiske jeans i en fantastisk bomullsblanding med stretch for optimal passform. De har en klassisk passform og er slanke i bena, noe som gjør dem både stilige og komfortable. Et par utrolige jeans er et must i enhver garderobe, og Adias jeans får generelt ros for sin flotte kvalitet og passform.

kr 499.00

Adia Blouse 3002

Nydelig bluse i slipsfarge med korte vingearmer og en rund hals. Blusen har en avslappet passform som faller superfin nedover kroppen, og den er laget i en deilig viskosekvalitet som er myk og behagelig å ha på.

Bruk den med en tettsittende bunn for å skape en fin balanse.

kr 999.00

Adia Ehi Dress

Denne kjolen er en visuell fryd med sitt livlige mønster av blomster i nyanser av lilla og grønt mot en lys bakgrunn. Kjolen har sidelommer og snittet er moderne og avslappet med hele ermer, en subtil knappestolpe og et delikat knytebelte som fremhever midjen. Den midilange silhuetten gjør denne kjolen perfekt for både formelle og uformelle anledninger.

kr 799.00

Adia Syverine Car

Deilig myk strikket cardigan i gul fra adia. Denne cardiganen har en god lengde, som går ned over hoftene. Den har ribb langs åpningen og ermene er avsluttet med ribb

kr 799.00

ADIA Dress 3404 Black

Kjole med ¾-lange ermer og en rund hals.

Kjolen har en god, løs passform og er laget i en blanding av bomull og modal med masser stretch.

Modellen er ensfarvet og har to ’øyner’ foran med et bindebånd ved.

Bruk kjolen med et par ballerinaer for et klassisk hverdagslook.

kr 349.50 kr 699.00

Adia Lavon Shirt

Søt skjorte med korte ermer, knappelukking hele veien ned foran og klassisk, stripete design med de fineste, broderte detaljer ved ermene. Skjorten har en fin og avslappet passform som sitter flatterende på kroppen, og den er laget i den deiligste, rene bomullskvaliteten.

kr 599.00

ADIA Skirt Black

Flott, klassisk skjørt fra Adia i en lekker viskoseblanding med stretch for en perfekt passform.

 Skjørtet går til omkring kneet og har to glidelåser, som gir en tøff twist.


Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.