Registrering

For å handle i Bortskjemt sin nettbutikk kan du registrere deg som kunde eller du kan handle som gjest. Konto kan opprettes under min konto eller underveis når du foretar ditt første kjøp. Registreringen krever en gyldig epost-adresse. Vi leverer til hele Norge med. Ved kredittkjøp må vedkommende ifølge loven være 18 år. Når du handler er e-post og mobilnummer obligatorisk.

 

Adresseendring

Kunden er selv ansvarlig for at riktig adresse og postnummer er oppgitt i profilen. Adresseendring gjøres på Min side. Registrert adresse vil være leveringsadresse, det er mulig å legge inn alternativ adresse på levering om ønskelig når du handler. Ved fakturakjøp sendes varene til din folkeregistrerte adresse.

 

Priser

Alle priser er oppført i norske kroner og inkludert merverdiavgift. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og eventuelt gebyr og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen. Alle tilbudspriser gjelder så langt lageret rekker eller ved kampanjer der fristen vises i annonser eller nyhetsbrev.

Vi tar forbehold om at feil kan oppstå på priser og beholdning samt tekniske feil knyttet til handlekurv eller utsjekk. Vi vil da kontakte Kunden innen neste virkedag og finne en god løsning.

 

Betaling

Vi tilbyr ulike betalingsalternativer.

Paypal 

Vipps nr 76315

Faktura, da tilkommer et gebyr på 65 nok. Forfall pr 10 dager

For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet.

Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer vil påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe.

Bortskjemt AS forbeholder seg retten til i enkelte tilfeller å nekte leveranse og gjennomføre en ny kredittvurdering av bestilleren.

Vi gjør oppmerksom på at dersom du handler på faktura og ønsker å heve kjøpet, kan du kun heve kjøpet ved å sende varene tilbake til oss, og kan ikke heve kjøpet i en av våre fysiske butikker.

 

Frakt/levering

Frakt tilkommer med kr 49,- Alle ordre sendes med Posten/Bring klimanøytral servicepakke eller MyBring. Leveringstid er 1 til 3 virkedager, og senest 30 dager etter bestilling er mottatt (§6 i Forbrukerkjøpsloven), avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der Bortskjemt eller Posten/MyBring har mye trafikk. Vi tar forbehold om at det kan oppstå situasjoner som gjør at vi blir utsolgt for ett eller flere produkter. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby som alternativt produkt.

Pick Up Point

Kunden kan velge å hente i vår fysiske butikk i Øvre Torggt 2, 3256 Larvik

 

 

Angrerett

Angrerettloven gjelder ved alle kjøp Kunden gjør i Bortskjemt sin nettbutikk. Angrerettskjema vedlegges som link på ordrebekreftelsen som sendes på e-post ved kjøp, og angreretten er på 14 dager fra varen(e) er mottatt (jf. Angrerettloven § 21).  Det betyr at du innen 14 dager etter mottak av varen(e) må gi oss melding om at du angrer kjøpet. Det kan du gjøre enten på e-post til post@bortskjemt.com , eller på telefon 41 62 30 30  (hverdager 09-18).

Dette forutsetter at varen(e) ikke er brukt eller at det er brutt noen forsegling. (Kosmetiske varer)

Etter at du har mottatt varen(e), bør du undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om varen(e) er blitt skadet under transporten, eller om varen(e) eller har feil eller mangler.

 

 

Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 8, første ledd bokstav i). Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt retur.

Vi gjør oppmerksom på følgende utdrag fra angrerettloven: Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven § 5, punkt a).

Returadresse er :

Bortskjemt AS, Øvre Torggt 2, 3256 Larvik

Org nr 998 774 039    MVA

Mail: post  bortskjemt.com    

Tlf 41 62 30 30

 

Uavhentede pakker  Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr. 199,-, for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede pakker omfattes normalt ikke av angreretten.

Forbehold  Vi anstrenger oss for å gi kunden så korrekt informasjon om produktene som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrivefeil/trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av den, dersom produktet er utsolgt. Utsolgte varer blir kansellert /kreditert fra ordren og ettersendes ikke.  Merk at farger kan variere på den enkelte pc, nettbrett eller telefon.

Endring i vilkår  Bortskjemt forbeholder seg retten til å endre nåværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.

Force Majeure

Med force majeure menes ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll. Eksempler på dette er naturkatastrofer, flom, krig, opprør, streik osv. Denne klausulen løser Bortskjemt fra ansvaret for forpliktelser somBortskjemt ikke er i stand til å gjennomføre grunnet hendelser utenfor Bortskjemt sin kontroll.